تاکنون به این ایده فکر کردهاید که از وبسایتهای خارجی کسب درآمد داشته باشید؟ کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی با توجه به درآمدزایی دلاری که برای افراد به همراه دارد، همواره از وسوسه کنندهترین روشهای کسب درآمد محسوب میشود. همچنین، با توجه به اینکه ارزش ریال و تومان در برابر دلار در کشور ما بسیار کاهش پیدا کرده است، بسیاری از افراد که از مهارتهای دیجیتالی همانند طراحی گرافیک و برنامهنویسی برخوردار هستند و میتوانند به صورت فریلنسری کار کنند، ترجیح میدهند با وبسایتهای خارجی همکاری داشته باشند. درست است که محدودیتهای اعمال شده با توجه به تحریمها بسیار هستند و ممکن است در فرآیند همکاری با کسب و کارهای خارج از کشور مشکلساز شوند؛ اما حقیقت این است که همچنان راههای بسیاری برای کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی وجود دارد. در ادامه این مقاله، قرار است تا به بررسی راههای مطمئن جهت کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی بپردازیم.
روشهای کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی
یکی از عوامل موثر در علاقمندی افراد به همکاری با وبسایتهای خارجی، درآمدی است که به صورت دلاری یا ارز دیجیتال دریافت میشود! البته که با توجه به محدودیتهای اعمال شده از سمت کشورهای خارجی بر ایران، شرایط همکاری در عرصههای بینالمللی کمی سخت شده است؛ اما برخی صرافیها و شرکتهای واسطه وجود دارند که با ارائه خدمات ارزی و برداشت کارمزد از فرآیند انتقالات مالی، به شما کمک میکنند تا از تحریمها و موانع گذر کنید. در ادامه، 7 راه مختلف کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی را بررسی کردهایم. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه شوید.
کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی افیلیت مارکتینگ
یکی از بهترین و بااطمینانترین روشهای کسب درآمد از سایت های خارجی، افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش است. البته، این روش درآمدزایی تنها به وبسایتهای خارجی محدود نمیشود؛ بلکه شما میتوانید از طریق همکاری با وبسایتهای داخلی نیز به درآمدزایی از این روش برسید. افیلیت مارکتینگ روشی است که نیاز به زمان و تلاش دارد؛ اما در طول زمان با رشد وبسایت شما و کسب و کار نوپایتان، میتواند به یک منبع درآمدزایی عالی تبدیل شود.
ممکن است برای برخی از شما سوال باشد که افیلیت مارکتینگ چیست و چه هدفی از انجام آن وجود دارد. به صورت کلی، افیلیت مارکتینگ یک روش بازاریابی است و در آن افرادی که به دنبال کسب درآمد هستند، میتوانند با معرفی خدمات و محصولات دیگر کسب و کارها، درصدی کمیسیون را از آنها دریافت کنند. در واقع، درآمد افراد از این طریق با توجه به میزان فروشی که مارکتر مورد نظر به مشتریان ارائه میکند، محاسبه میشود.
وظیفه مارکتر این است که به طور مثال؛ لینک محصولات قرار داده شده در وبسایت یک فروشگاه آنلاین را، در پلتفرم مورد استفاده خود بگذارد. با هر فروشی که از طریق لینک ذکر شده صورت گیرد، کمیسیون مارکتر حساب میشود. برای انجام اینکار، تنها کافی است تا در یکی از وبسایتهای ارائه دهنده خدمات افیلیت مارکتینگ، پلن کاربری را ایجاد نمائید.
همکاری در فروش از طریق آمازون
یکی از برترین وبسایتها برای کسب درآمد از طریق همکاری در فروش، وبسایت آمازون است. آمازون به عنوان محبوبترین وبسایت فروشگاهی در سراسر جهان شناخته میشود و بیش از 45 درصد از حجم تجارت الکترونیک در جهان، به این وبسایت اختصاص دارد. برای اینکه بتوانید از طریق همکاری در فروش آمازون به درآمدزایی مناسبی برسید، باید وبسایتی داشته باشید که مطابق قوانین و مقررات آمازون فعالیت میکند.
پس از اطمینان یافتن از این مرحله، میتوانید برای مشارکت در فروش این کمپانی درخواست ارسال نمائید. اگر درخواست شما تایید شود، میتوانید با قرار دادن لینکهای فروش محصولات وبسایت آمازون در پلتفرم، صفحات شبکههای اجتماعی و یا وبلاگهای شخصیتان، از 1 تا 10 درصد فروش هر محصول را دریافت نمائید.
فرآیند همکاری در فروش آمازون به این صورت است که، خریدار میتواند تا 24 ساعت پس از ورود به صفحه فروش محصول و از طریق لینک شما، آن محصول را خریداری کند تا کمیسیون برای شما محاسبه شود. البته، در صورتی که فرد محصول انتخابی خود را در سبد خرید اضافه کند؛ اما بلافاصله خرید را انجام ندهد، تا 89 روز وقت دارد تا خرید خود را تکمیل نماید. مقدار پورسانت ذکر شده پس از احتساب مواردی همانند هزینه ارسال محصول به مشتری، مالیات و کارمزدها به حساب کاربری شما واریز خواهد شد.
اگر در حال حاضر در کشور ایران هستید و قصد دارید تا از طریق همکاری در فروش شرکت آمازون به کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی بپردازید، میتوانید به کمک صرافیها یا شرکتهای خدمات ارزی، درآمد خود را از آمازون دریافت کنید. توجه داشته باشید که، این شرکتها در ازای خدماتی که به شما ارائه میکنند، درصدی از درآمدتان را به عنوان کارمزد برداشت میکنند.
ممکن است با خود بگوئید که میزان کمیسیونی که قرار است از آمازون دریافت کنید به اندازه کافی زیاد نیست و اگر قرار باشد تا کارمزدی بر آن حساب شود مقدار بسیار کمی برای شما باقی میماند. پیشنهاد ما به شما این است که وقت و زمان زیادی را برای سئو و بهینهسازی وبسایت خود اختصاص دهید؛ چون به هر میزان که وبسایت شما بیشتر دیده شود امکان دارد افراد بیشتری نیز از کمپانی آمازون خرید کنند. در نتیجه، درآمد شما نیز افزایش خواهد یافت.
همچنین اگر در یکی از شبکههای اجتماعی مشغول به فعالیت هستید و میخواهید تا از این طریق با کمپانی آمازون همکاری داشته باشید، میتوانید با بکارگیری استراتژیهای مختلف بازاریابی، صفحه شبکه اجتماعی خود را رشد دهید.
کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی با یوتیوب
یکی دیگر از روشهای کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی، ساخت کانال در پلتفرم یوتیوب میباشد. لازم به ذکر است که جهت کسب درآمد از یوتیوب ، ویدیوهای شما باید مقدار بازدید قابل توجهی را دریافت کنند. همچنین، پایه و اساس کسب درآمد از یوتیوب، تبلیغات است. در حقیقت، شما به ازای هر مقدار بازدیدی که تبلیغات پخش شده بین ویدیوهایتان دریافت میکنند، درآمد کسب خواهید کرد. نهایتا، یوتیوب در ازای بازدیدی که ویدیوهای منتشر شده شما در یک سال دریافت میکنند، مبلغی را به کانالتان اختصاص میدهد.
برای اینکه بتوانید از کانال یوتیوب درآمدزایی مناسبی داشته باشید، باید برای رشد و توسعه آن تلاش کنید و از یک کانال معمولی، آن را به یک چنل محبوب و پرطرفدار تبدیل نمائید. به صورت معمول، ویدیوهای آموزشی و سرگرمی بیشترین تعداد طرفداران را در بین کاربران این پلتفرم دارند. یکی از روشهایی که به شما کمک میکند تا بتوانید به یوتیوبری موفق بدل شوید، استفاده از استراتژیهای جذب عضو در کانال است.
توجه داشته باشید که این روش نیز درست همانند همکاری در فروش وبسایتهای خارجی و به علت محدودیتهای بانکی که بر کشور ایران اعمال شده است، با موانعی رو به رو است؛ اما نیازی به نگرانی نخواهد بود، چون همواره روشهای متفاوتی برای دور زدن تحریمها وجود دارد.
کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی فریلنسری
فریلنسینگ یا فریلنسری، به معنای کسب درآمد از راه دور و بدون عقد قراردادهای بلند مدت است. در روش کسب درآمد از اینترنت با فریلنسری، شما میتوانید با بکارگیری مهارتهای خود، پروژههای کوتاه مدتی را انجام دهید و در نهایت هزینه و سهمتان را از آن پروژه دریافت نمائید. افراد علاقمند به شغل فریلنسری، میتوانند از مشتریان داخلی یا خارجی، پروژه خود را اخذ کنند و با مدیریت و به نتیجه رساندن آن، هزینه توافقی را کسب نمایند.
لازم به ذکر است که تمامی مشاغل قادر نخواهند بود تا از طریق فریلنسینگ درآمدزایی کنند؛ اما افرادی که در حوزههای مختلف اینترنتی و دیجیتالی دارای تواناییهایی هستند، میتوانند بر کسب درآمد از فریلنسینگ به عنوان شغل اول خود، حساب کنند.
حرفههای مختلفی از جمله؛ برنامهنویسی، طراحی گرافیک، طراحی UI/UX، تولید محتوا و ترجمه، برخی از مشاغلی هستند که امکان انجام آنها به صورت فریلنسری وجود دارد. مزیتی که کار کردن به عنوان فریلنسر دارد، این است که میتوانید با وبسایتهای خارجی همکاری داشته باشید و به کسب درآمد دلاری بپردازید! اسامی برخی از وبسایتها که بستری مناسب را جهت کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی برای افراد و از طریق فریلنسری ایجاد کردهاند، به شرح زیر هستند:
- Toptal
- People per hour
- Upwork
- Simply Hired
- Fiverr
برای اینکه بتوانید از طریق این وبسایتهای خارجی پروژههای فریلنسری دریافت کنید، تنها کافی است تا در هر یک از آنها حساب کاربری را ایجاد نمائید. در نهایت، میتوانید پول خودتان را به صورت دلار یا ارزهای دیجیتالی از مشتریان دریافت کنید. همانطور که بارها در مقاله به این نکته اشاره شد، باید برای دریافت پول خود از صرافیها یا شرکتهای واسطه خدمات ارزی کمک بگیرید که آنها نیز میزان کارمزدی را از شما دریافت میکنند.
به صورت کلی، افراد میتوانند درآمدهای بالایی را از وبسایتهای معرفی شده داشته باشند؛ اما کار کردن به شکل فریلنسری برای افراد برنامهنویس درآمد شگفتانگیزی را به دنبال خواهد داشت! به ویژه اگر با وبسایتهایی همکاری داشته باشید و از آنها پروژه بگیرید که اساسا از خارج از کشور مدیریت میشوند.
کسب درآمد از طریق PPC
روش پرطرفدار دیگری که جهت کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی وجود دارد، این است که یک وبسایت یا وبلاگ را ایجاد کنید و سپس از طریق استراتژی PPC، درآمدزایی خود را آغاز نمائید؛ اما PPC چیست و به چه معنا میباشد؟ PPC یا Pay Per Click، روشی جهت کسب درآمد است که افراد میتوانند با ساخت یک وبلاگ یا وبسایت و قرار دادن بنرهای تبلیغاتی در آن، به ازای هر کلیک کاربران بر روی این بنرها، پول درآورند.
البته، لازم است توجه داشته باشید که میزان درآمد شما در روش PPC تماما به مقدار بازدیدهای پلتفرمتان بستگی دارد. در نتیجه، شما باید تلاش خود را بر روی تولید محتوای باکیفیت و همچنین بهینهسازی وبسایت متمرکز نمائید. پس از اینکه وبسایت یا وبلاگ شما به حد کافی رشد کرد و بازدید کافی داشت، میتوانید تبلیغات مختلفی را از بین کسب و کارهای خارجی در آن ثبت نمائید. در آخر، زمانی که بر روی این تبلیغات قرار گرفته در وبسایت شما کلیک میکنند، مقدار هزینهای به عنوان کمیسیون برای شما در نظر گرفته خواهد شد.
کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی با فروش
اگر فکر میکنید هرگونه توانایی در زمینه خلق یک محصول دیجیتالی دارید، میتوانید از طریق فروش آن درآمدزایی دلاری کسب نمائید! به عنوان مثال؛ اگر میتوانید یک طراحی دیجیتالی، عکس، افزونه، نرمافزار یا یک قالب وبسایت را طراحی کنید، قادر خواهید بود تا با فروش آن در برخی از سایتهای خارجی، به درآمدزایی بسیار مناسبی دست پیدا کنید! در ادامه، هر یک از حوزههای قابل فعالیت این بخش را به جزئیات توضیح دادهایم که میتوانید با مطالعه آنها، از اطلاعات بیشتری برخوردار شوید.
کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی با فروش عکس
یکی از بهترین و سادهترین روشهای کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی، این است که عکسها و تصاویر گرفته شده توسط خودتان را در وبسایتها بفروشید! وبسایتهای خارجی که عکسهای استوک را در اختیار افراد قرار میدهند، بهترین پلتفرمهایی هستند که شما میتوانید با آنها همکاری داشته باشید. در نهایت، پس از آپلود تصاویر خود در این وبسایتها به عنوان یک فروشنده، تنها کافی است تا هر از گاهی به پنلتان سر بزنید و میزان سود کسب شده را، بررسی نمائید.
مزیتی که برخی از وبسایتهای فروش عکس دارند، این است که ترند روز یا آخرین ترندهای حوزه عکاسی را به شما معرفی میکنند تا شما بر روی آنها تمرکز داشته باشید. از طرف دیگر، تنها مشکلی که در راستای کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی از این طریق وجود دارد، این است که تعداد افراد حرفهای و فعال در آنها فراوان است. از این رو، رقابت در چنین عرصهای میتواند گاها بسیار سخت باشد. در ادامه، 10 مورد از بهترین وبسایتهای فروش عکس را به شما معرفی کردهایم:
- Alamy
- Dreamstime
- iStock Photo
- Shutterstock
- Fotolia/Adobe Stock
- Getty Images
- Stocksy
- BigStock
- CanStock Photo
- Photocase
کسب درآمد از فروش افزونه و نرمافزار
اگر به برنامهنویسی علاقه دارید و در این حوزه فعال هستید، یک روش عالی برای شما جهت کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی وجود دارد. شما میتوانید به نوشتن و طراحی افزونهها و نرمافزارهای مختلف بپردازید و در نهایت، با فروش آنها در این وبسایتها، به درآمد بالایی دست یابید! افزونه یا Plugin، مجموعهای از کدهای نوشته شده است که میتواند به یک اپلیکیشن یا نرمافزار تحت وب اضافه شود و امکاناتی را به آن بیافزاید. برای مثال؛ اگر با زبان برنامهنویسی php آشنایی داشته باشید، میتوانید افزونههای مختلفی را توسعه دهید و سپس آنها را در وبسایتهای خارجی به فروش برسانید.
البته، لازم به ذکر است که پلاگینها تنها محصولات نرمافزاری و دیجیتالی در حوزه برنامهنویسی نیستند که شما میتوانید از طریق فروش آنها درآمدزایی داشته باشید. در صورتی که در کار خود حرفهای شوید، به زبانهای مختلف تسلط پیدا کنید و بتوانید برنامههای مختلف گوشی موبایل یا دسکتاپ را توسعه دهید، این مسیر نیز میتواند به یک راه ایدهآل جهت کسب درآمد برای شما تبدیل شود. در بخش زیر، برخی از برترین وبسایتهای کسب درآمد از فروش محصولات دیجیتالی معرفی شدهاند که به صورت بینالمللی فعالیت دارند و شما میتوانید به کمک آنها درآمدزایی دلاری داشته باشید:
- Creative Market
- CodeCanyon
- ThemeSnap
- Codester
- Mojo Marketplace
- TemplateMonster
جمعبندی
کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی، یکی از بهترین راههایی است که افراد میتوانند از طریق آن پیشرفت بسیاری داشته باشند. مزیتی که کسب درآمد اینترنتی از سایت های خارجی دارد، درآمدزایی دلاری است که به ویژه برای افراد در کشور ایران بسیار حائز اهمیت میباشد. این نوع روش پول درآوردن، راههای متنوعی دارد. شما میتوانید با دیگر شرکتهای خارجی همکاری داشته باشید یا از طریق فریلنسری و اخذ پروژههای خارج از کشور، درآمدزایی کنید. به صورت معمول، افرادی که مشاغلی از جمله؛ برنامهنویسی، طراحی وبسایت و تولید محتوا دارند، میتوانند به خوبی با دریافت پروژههای فریلنسری کسب درآمد بالایی را تجربه نمایند. همچنین، افراد علاقمند قادر خواهند بود تا با راهاندازی یک وبلاگ یا کانال یوتیوبی، از راه تبلیغات کسب درآمد کنند.